Hvordan?

Efter vi har aftalt, at jeg skal hjælpe dig via Fjernsuppport, trykker du på linket “Start Fjernsupport nu!”, og trykker på “Kør”. Nu downlodes et lille program som DU skal bruge til at skabe kontakten til min maskine. Efter endt download, kommer der muligvis en sikkerhedsadvarsel, som du også skal svare “Kør” til.

Nu starter programmet og forsøger, at få fat i min maskine via det meget brugte fjernstyringsprogram Aero.

Når forbindelsen er skabt, kan jeg se din skærm og styre både din mus og dit tastatur. Du kan stadig selv se hvad der sker på skærmen, og du kan også stadig selv bruge din mus og dit tastatur. Ved samtidig telefonisk kontakt, kan vi hurtigt få lokaliseret problemet.

Hvorfor?

Hvis du har problemer med opsætning eller brugen af programmer, vil det ofte kunne løses ved hjælp af fjernsupport.Denne løsning er nemmere og billigere for dig, idet jeg ikke behøver at komme til din adresse for at yde assistance.

Mila-fjernsupport virker på følgende windows platforme: windows XP, windows 2003, Windows Vista, Windows 7,8 og 10

Sikkerhed?

Forbindelsen etableres med en meget stærk kryptering som sikrer, at systemet ikke kan misbruges. Samtidig skal du acceptere, at computeren fjernbetjenes, og Mila-fjernsupport kan derfor ikke anvendes uden din forudgående accept.

Share